Webshop verzendzakken

De verzendzakken zijn er in verschillende stijlen en maten en zijn heel praktisch voor gebruik in webwinkels. Door hun lichte en duurzame constructie is het breken van deze verzendzak vrijwel onmogelijk.

De witte plastic postzakken zijn ook bekend als CoEx postzakken, mail bags en postzakken. Hoe ze ook heten, deze ondoorzichtige zakken zijn het beste voor het verzenden van lichte goederen. Ze hebben een sterke permanente kleefstof, waardoor ze goed verkopen. Ook eenvoudig is het toevoegen van een verzendetiket.

Verzendzakken gebruiken in online winkels

Run je een online kledingwinkel? Dan wil je niet zonder onze duurzame kledingzakken. Omdat de verzendzakken niet kunnen roesten en ze dankzij hun duurzame stof waterafstotend zijn, kun je er zeker van zijn dat je pakket de ontvanger in goede gezondheid zal bereiken. Bovendien is het product licht en heeft het de neiging in de buzon te vallen. Beide factoren stellen je in staat je verzendkosten te drukken. Voor nog meer bescherming op het pad kun je ook een kledingzak met een buzard combineren.

De kledingzakken hebben een zelfklevende band, dus extra verpakkingstape is niet nodig. Je moet de plastic zak openbreken door hem, bijvoorbeeld, met een schaar open te knippen. Dit verhoogt de veiligheid tegen diefstal. Bovendien kun je in de plastic zak een etiqueta doen met het adres van je klant erop. Naast al deze voordelen heeft dit verpakkingsmateriaal minder opslagruimte nodig, waardoor je als je een online winkel runt geld bespaart op opslagkosten.

Verzenddozen bedrukt met een logo

Je kunt ook verzendzakken laten bedrukken door G&F Verpakkingen. Vraag niet om de verzendzakken te bedrukken met je logo of een ander ontwerp. Door de zakjes te bedrukken verander je je verzendmateriaal in een marketinginstrument. De verzenddozen met logo’s erop zijn heel herkenbaar voor je klanten. Als je klant het pakket ontvangt en je merk of afbeelding ziet, weet hij dat het van jou komt. Vergroot op deze manier de herkenbaarheid van je merk.

Gepersonaliseerde bedrukte zakken zijn een economische manier om je elektronische handelswaren te verzenden. Elk project voor gepersonaliseerde verpakking is uniek, en zo ook onze kosten. Geef ons nu een offerte, en onze verpakkingsexperts gaan aan de slag met je gepersonaliseerde verzenddozen. Behalve bedrukte verzenddozen kan G&F Verpakkingen ook verpakkingsmateriaal bedrukken met een logo of een afbeelding. Zoals onze postdozen en opslagcontainers.

Het milieu-effect van het verpakkingsmateriaal verminderen

In de loop der jaren is de elektronische handel sterk gegroeid, en daarmee ook het milieu-effect van het verpakkingsmateriaal. Het verpakkingsmateriaal en de rellen ervan nemen veel plaats in, kosten meer om te verzenden, en scheuren gemakkelijker dan transportzakken. Onze papieren of plastic zakken zijn een prima milieuvriendelijke optie voor voorwerpen die geen transportcontainer nodig hebben.

Koop duurzame verzendzakken

De milieuvriendelijke reistassen zijn gemaakt van gerecycleerd papier of plastic, waarvan sommige herbruikbaar zijn. Sommige papieren tassen die het milieuvriendelijkst zijn, zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal dat zowel recycleerbaar als biologisch afbreekbaar is. Het FSC kwaliteitszegel staat op de papieren verzendzakken gemaakt door G&F Verpakkingen, en daarom noemen we ze Do Good Bags.

Bron: Verzendzakken