Snel herstel van de spieren met sunshower

Genieten van sneller spierherstel en infrarode warmte onder de douche? Met de infrarood van Sunshower is het haalbaar. De infrarode warmte zorgt voor een sneller herstel van je spieren als je in de regen staat. Je spieren voelen soepel en ontspannen aan na de Sunshower douche. Je kunt een gezond begin van je dag hebben!

Snellere genezing van de spieren wordt gegarandeerd door de warmte van de infrarode stralen, die ook ontspanning bevordert en nek- en rugpijn vermindert. Door de zonnedouche te gebruiken zodra je ’s morgens wakker wordt, kun je een warme douche met infrarode warmte nemen.

Sunshower-Deluxe-White-in-de-douche

Het menselijk lichaam wordt sterk beïnvloed door infrarode fotonen. Je spieren worden ontspannen door de sterke warmte van de infrarode fotonen en hun vermogen de huid binnen te dringen. Hierdoor verdwijnen symptomen als stijve spieren en rug- en nek-pijn. Je ervaart minder reumatische pijn, sneller herstel van de spieren, en een betere bloedsomloop.

Een Sunshower infrarood toestel: wat is het?

Een Sunshower is een douche-accessoire dat infrarode warmte en zonneschijn afgeeft terwijl je doucht. Je mag in de badkamer genieten van ultraviolette en infrarode stralen met een zomerse douche.

Terwijl je onder de douche staat, zendt een Sunshower douche kortgolvige infraroodstraling uit. Een Sunshower Combi met infrarode en UV stralen is een andere optie. Je krijgt de vereiste hoeveelheid vitamine D via ultraviolette stralen, waar mensen soms niet genoeg van krijgen tijdens de kille wintermaanden. Je kunt het hele jaar door gebruik maken van weldadige infrarood warmte met Sunshower infrarood.

Wandmodellen en ingebouwde sunshower modellen

Er zijn modellen van de zonnedouche die ingebouwd en opbouw zijn. De Sunshower inbouwen in een bestaande doucheruimte is eenvoudig. De Sunshower opbouwvariant is verkrijgbaar in zes uitgelezen patronen. Ze bevatten allemaal infrarood licht en, naar keuze van de gebruiker, ook UV licht. Beide soorten straling zijn heilzaam voor onze gezondheid en geen van beide is schadelijk.

De opbouwvarianten zien er precies zo slank en voortreffelijk uit als de ingebouwde Sunshower. Als je een nieuwe douche installeert, is de laatste ideaal. De Sunshower douche kan naadloos verborgen worden omdat hij ingebouwd kan worden. De opbouwmodellen zijn echter even prachtig.

Zo kan de Sunshower Combi smaakvol als zwevend element in de hoek van de douchecabine gezet worden. Een dun aluminium frame omringt een glazen paneel dat gezandstraald is. Er zijn maar liefst vier infraroodlampen van 500 Watt en drie UV-lampen in dit model verwerkt.

Sunshower’s infrarood douche en de effecten ervan op ons lichaam

Ons hele lichaam profiteert van de infrarood douche, of Sunshower. Het eerste voordeel van infraroodstraling is dat het onze spieren en gewrichten versterkt. De korte golf IR-A stralen helpen ook bij de genezing van spieren en verfraaien je uiterlijk. Het gebruik van de Sunshower infrarood douche heeft dus verschillende voordelen.

Herstel van huid en spieren wordt bevorderd door infrarode warmte.

De verhoogde doorbloeding die de infrarode stralen teweegbrengen komt ook je huid ten goede. De doorbloeding kan verbeterd worden om de aanmaak van nieuwe cellen te versnellen en te verhogen. De snellere eliminatie van verontreinigende stoffen is een voordeel van een betere doorbloeding.

Je herstelt ook sneller van kleine verwondingen of huidbeschadigingen door de snellere celgroei. Heb je psoriasis, acne, of andere huidaandoeningen? In dat geval is infrarode warmte een geweldig instrument. De infrarood douche is hier de beste optie.

Infrarode warmte gebruiken om sporters op te warmen

De spieren worden beter door de diepe huidpenetratie van de kortgolvige infraroodstraling. Daarom is zonnedouche infrarood een fantastische warming-up voor sporters. Topsporters hebben niet voor niets baat bij infrarood zonnedouches, infrarood cabines, en infrarood sauna’s. Ze geven alle de vereiste warmte voor de spieren.

Maar infrarode warmte is ook ideaal om spieren te helpen herstellen van activiteit. Warmte helpt de spieren te ontspannen, sneller te herstellen van een zware training, en minder ongemak te ervaren. Spieren herstellen sneller door een betere doorbloeding. Bovendien vermindert infrarode straling ongemak in de spieren en gewrichten.

Warmtebehandeling voor reumatoïde artritis patiënten

Met een Sunshower douche begint de dag goed! Vaak wordt infrarood warmte voorgesteld als warmtetherapie voor pijnlijke spieren en gewrichten. Ook patiënten met reuma kunnen veel baat hebben bij Sunshower infrarood omdat het de reumatische symptomen vermindert en verbetert.

Zonlicht douches

Een variant met zowel zonlicht als een infrarood zonnedouche is ook een optie. Dagelijks zonlicht is essentieel voor ons lichaam. De aanmaak van vitamine D wordt verzekerd door het UV licht, dat onze weerstand op zijn hoogtepunt houdt. We krijgen ook energie van de zonnestralen, die ons extra vitaliteit en daadkracht geven. Zonneschijn verbetert ons geluk en versterkt ons immuunsysteem. Van een kleine hoeveelheid UV straling is aangetoond dat ze zowel veilig als heilzaam is voor de mens.

Je kunt zonder zorgen een ontspannende douche nemen als je badkamer een zonnedouche heeft.

Bron: Infrarood verwarming Warmteshop