LiteBit kondigt deadline aan: Klanten moeten account vóór 14 augustus overzetten

Litebit account overzetten naar Bitvavo

Recentelijk heeft zich een belangrijke ontwikkeling voorgedaan in de wereld van cryptocurrency-handel, waarbij LiteBit, een bekende Nederlandse cryptocurrency exchange, is overgenomen door Bitvavo.

Deze overname heeft geleid tot een verandering voor klanten van LiteBit, aangezien zij nu worden overgezet naar het platform van Bitvavo. Een ander alternatief is door de crypto welke in Litebit wallets staan te versturen naar eigen digitale- of hardware wallets.

Litebit geeft klanten deadline

LiteBit heeft vandaag haar klanten op de hoogte gebracht van een belangrijke mededeling: vanaf 14 augustus zal het platform niet langer beschikbaar zijn. In een e-mail aan al haar gebruikers heeft de Nederlandse broker de situatie uitgelegd en de verschillende opties toegelicht.

Klanten hebben tot 14 augustus de gelegenheid om een keuze te maken uit de volgende mogelijkheden: overstappen naar Bitvavo, hun crypto verkopen, of deze overboeken naar een ander platform of externe wallet.

Om ervoor te zorgen dat de overgang soepel verloopt, heeft LiteBit haar klanten individueel geïnformeerd via e-mail. De instructies die zij hebben ontvangen, zijn gebaseerd op hun specifieke situatie, rekening houdend met factoren zoals de verificatiestatus van hun account en het al dan niet aanwezig zijn van balansen.

Een interessante optie die wordt geboden, is de mogelijkheid om over te stappen naar Bitvavo via een aparte interface die tussen beide platforms is opgezet. Dit stelt klanten in staat om hun cryptocurrencies zonder blockchainkosten over te zetten.

Gerelateerde blogs