John Wick 4 roept vragen op over hoe alles zal eindigen

De eerste trailer voor de blockbuster film John Wick is terug na een trilogie van slopende gevechten, maar het is onduidelijk hoeveel strijd hij nog in zich heeft. De eerste teaser voor John Wick 4, die dit weekend onverwacht debuteerde op San Diego Comic-Con, bevat alle hoogtepunten die je van een Wick film zou verwachten, waaronder Keanu Reeves die er heel cool uitziet tijdens het trainen en nieuwe antagonisten waaronder een angstaanjagende Donnie Yen en een koelbloedige Bill Skarsgrd.

John Wick 4 roept vragen op over hoe alles zal eindigen

Er zijn auto-achtervolgingen, zwaardgevechten, en Laurence Fishburne die zijn herkenbare zwarte pak omhoog houdt terwijl hij roept: “You ready, John?” Maar het roept ook een cruciale vraag op: Waar komt het allemaal op uit?

Er is momenteel geen enkele aanwijzing hoe of wanneer Mr. Wick een pauze zou kunnen krijgen, ook al is het duidelijk dat hij er een nodig heeft. Geen idee hoe vakantietijd functioneert in het ingewikkelde huurmoordenaars universum.

Het vierde deel van John Wick, op basis van de trailer eenvoudig “John Wick” getiteld, komt in de bioscoop op 24 maart 2023.

Film trailer voor John Wick 4