Action folder België ontvangen

Action is een snel groeiende internationale budget-kleinhandel met verkooppunten in verschillende Europese landen, o.a. België, Nederland en Luxemburg. De wekelijkse Action folder bevat een grote verscheidenheid aan producten die tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht worden. Op woensdag van elke week is er een gloednieuwe Actie folder met gloednieuwe aanbiedingen die online te vinden zijn. Dankzij de Actiemap, waarin alle nieuwste en voordeligst geprijsde producten staan, mis je nooit meer een aanbieding. Vooral goederen die geen levensmiddelen zijn. Je kunt altijd door de meest recente Action folders bladeren in onze gratis app.

Action folder Belgie ontvangen

Verkooppunten van Action in België

Action is een groot winkelbedrijf dat in heel Europa meer dan 2000 vestigingen heeft. In 2005 werd België het eerste land buiten Nederland waar Action voor de organisatie een vestiging vestigde. Na nog eens 13 jaar heeft Vlaanderen het aantal van 86 winkels bereikt, terwijl Wallonië het aantal van 64 winkels heeft bereikt. Waar precies zijn alle Belgische winkels te vinden?

Wil je weten waar de Action winkel is die het dichtst bij jou in de buurt is? Gebruik de PromoPromo app; op deze pagina kun je je postcode of de naam van de stad of het gehucht waar je woont invoeren; na het Action Boekje ontdek je een routekaart en de locatie van het filiaal dat voor jou het handigst is. Het is in elk geval een uitstekend gemak!

Populaire Action winkels in België zijn Antwerpen, Brussel, Brugge, Geel, Gent, Leuven, Oostende, Aarlen, Asse, Aarschot, Andenne, Aubel, Anderlues en Arendonk. De vestiging Albert 1 laan 295 in Nieuwpoort herbergt de meest uitgebreide Action winkel van België. De nieuwe winkel, ongeveer 900 vierkante meter groot, biedt een gevarieerd assortiment goederen aan de mensen die in Nieuwpoort en de omliggende gebieden wonen.

Geschiedenis van de budgetwinkel Action

Wanneer begon Action voor het eerst? In 1993 openden Gerard Deen en Rob Wagemaker in de stad Enkhuizen een bescheiden winkel, die later de corporatie zou worden. Na enige tijd werd Boris Deen een van hen. In datzelfde jaar ontstonden er filialen in heel Noord-Holland. In 1994 opende de firma nog eens vijf vestigingen, waardoor het totaal aantal verkooppunten in 2002 op 94 kwam. In Rijkevorsel, dat in Vlaanderen ligt, werd in 2005 de eerste winkel geopend, terwijl in Duitsland in 2009 de eerste vestiging openging.

De eerste Poolse vestiging opende haar deuren in 2017. Tegen 2020 zal het Action merk ongeveer 1.500 winkels hebben in zeven verschillende landen. De eerste vestigingen van het bedrijf gingen eind augustus 2020 in Tsjechië van start, en in april 2021 in de buurt van Milaan en Turijn in Italië.

De allereerste Spaanse vestiging opende haar deuren op 19 februari 2022. Daardoor zal de onderneming tegen 2022 in heel Europa in tien verschillende naties actief zijn. Begin van het jaar 2022 lanceerde Action Corporation zijn 2000ste vestiging. In 2011 betaalde de private equity firma 3i 500 miljoen euro om het bedrijf dat bekend staat als Action over te nemen. Er waren 269 verkooppunten, 8.000 werknemers, en ongeveer 600 miljoen euro aan omzet. Na de voltooiing van de overname werd 275 miljoen euro in Action gestoken.

De opening van de 300ste vestiging van het bedrijf vond plaats op 27 september 2012. De eerste vestiging in Frankrijk beleefde zijn feestelijke opening in december van dat jaar. In oktober van 2017 werd Gorinchem de plaats van het begin van de 1000ste winkel. Er zijn ongeveer 500 Action verkooppunten in heel Frankrijk. In de loop van dat jaar had Action vestigingen in Polen, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg. Action sloot het jaar 2017 af met 35.000 werknemers, een toename van 6.000 ten opzichte van eind 2016. Nederland herbergt 15.000 van de banen van deze personeelsleden. In het jaar 2021 heeft de onderneming in totaal 65.000 personeelsleden.

Echte fans van de Action

Action is een bekend merk, en zelfs een groep mensen noemt zich “Action fans” die hun eigen Facebook pagina hebben. Hoewel Action het moederbedrijf is van talloze bekende A-merken zoals Adidas, Philips, Coca-Cola, Dove, Sandisk, Pedigree, Whiskas, Blizzard, M&M’s, en Philips, heeft het bedrijf ook eigen productnamen zoals Sublime, Blinq, Spectrum, en Werckmann.

De door Action geëxploiteerde winkels voeren een gevarieerd assortiment goederen. Een winkel die alles verkoopt, van eten en drinken tot spelletjes en accessoires daarvoor, maar ook doe-het-zelf materialen, kantoorartikelen, kleding en accessoires voor videospelletjes. Altijd aanwezig is een mooie reclamefolder van Action. De meest recente aanbiedingen worden wekelijks aan de pagina toegevoegd. Bovendien worden voortdurend nieuwe producten aan de selectie toegevoegd.

Cadeaubon Action

Er was ook de mogelijkheid om actiekaarten van Action te kopen. Die zijn uitsluitend te koop via Action verkooppunten. Cadeaubonnen van Action zijn geschikt voor onbepaalde tijd en vormen het ideale cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Iedereen kan de cadeaukaart in handen krijgen. Er is geen dwingende reden om ze helemaal op te gebruiken. Je ongebruikte deel van het geld dat beschikbaar is voor gebruik met deze bon wordt bijgehouden. Je kunt het saldo van je Action cadeaukaart ook online controleren.

Assortiment Action

Het assortiment goederen dat Action verkoopt omvat massieve producten in de volgende categorieën: seizoensartikelen, sierartikelen, dieren, schrijfwaren, cosmetica, voedingsartikelen, speelgoed, en textiel. Andere soorten zijn glas, porselein, en aardewerk. Ook producten die erg gewild zijn, zoals batterijen, decoratieve voorwerpen, en voorwerpen die door de consument gemaakt kunnen worden, zijn vrij populair. Action verkoopt van alles, van huishoudelijke schoonmaakartikelen tot kinderspeelgoed, snacks, en vakantieversieringen. Het doet het ook goed in manden, dozen, en voorraadbussen.

Tijdens de warme zomermaanden neemt de vraag naar luchtmatrassen en zwembaden sterk toe. Omdat Action ook een prachtig seizoens- en vakantiereizenbeleid heeft, zijn er nog meer dwingende redenen om de brochure van de firma in de gaten te houden. Het is een goed idee om de Action brochure bij de hand te houden, zodat je op de hoogte blijft van alle wekelijkse aanbiedingen die Action aanbiedt. Zo tast je nooit in het duister over wat er in de Action winkels te koop is, en hoef je nooit te riskeren dat je tijdens de Action week een korting misloopt. PromoPromo. Gelooft dat Action consequent promotiefolders van hoge kwaliteit produceert.

De producten van Action

Deze producten tegen lage prijzen en met aantrekkelijke aanbiedingen worden er wekelijks aan toegevoegd, zodat je je nooit zult vervelen. Als je een blik werpt op de folder van Action, zie je echt mooie aanbiedingen, zoals een zwembad, een selfie ringlamp met statief, vaatwastabletten, een bureaustoel voor je kantoor of thuis, een tuin loungeset voor buiten, een buitendouche, verf, behang, en een heleboel andere mooie producten.

De verscheidenheid van de Action verschuift met de tijd. Huishoudelijke apparaten zijn ook bij Action heel populair, en de klanten hebben een ruime keuze, variërend van friteuses tot blenders. Action publiceert echter ook een aanbieding in hun wekelijkse folders, zodat je op een selectie van producten nog voordeliger prijzen dan gewoonlijk kunt verwachten. Ze zijn er beroemd om dat ze meer dan 1500 dingen hebben die minder dan een euro per stuk kosten, iets wat je niet in veel andere winkels vindt.

De Action formule berust op twee pijlers: een gevarieerde keuze van kwaliteitsproducten tegen de scherpste prijs aanbieden. Kijk in het wekelijkse Action boekje voor details over alle beschikbare aanbiedingen en promoties, of ga online om de Action weekaanbiedingen te bekijken. ” Actie, lage prijzen, en een grote glimlach”
Action en PromoPromo.be werken samen aan dit project.

We krijgen de meest recente folders en wekelijkse acties en promoties rechtstreeks van Action aangeleverd. Door onze vruchtbare samenwerking met Action kunnen we de toegewijde gebruikers van de PromoPromo app voortdurend toegang geven tot alle nieuwste aanbiedingen. Je kunt de digitale reclamefolder van Action lezen op onze website of onze app voor mobiele toestellen. Op deze manier draag je bij aan de verbetering van het milieu!

Bron: Action Folder